Fedezze fel az ízletes és illatozó házikenyeret az Emile Henry kenyérsütő forma segítségével.
A konyhai technikák az évek során megváltoztak, azonban a kerámiát, mint alapanyagot, főleg akkor, ha hőálló, továbbra is használják sütésre. Éppen ezért dolgozta ki az Emile Henry ezt a speciális kenyérütő edényt, amely a hagyományos kemencékhez hasonló eredményt nyújt. A domború tető lehetővé teszi az egyenletes sütést és állandó nedvességet nyújt, ezek pedig elengedhetetlen feltételei a kenyérsütésnek. A kondenz által keletkezett víz visszacsepeg a kenyérre, amelyet a kenyér magéba szív. A kenyér így nem szárad ki, belseje könnyed és rugalmas, míg kérge ropogós és aranybarna.
Bordázott felületének köszönhetően a kenyér nem ragad bele és könnyen eltávolítható!
A kenyérkészítés mostantól igazi élvezet lesz az ön számára is!