Emile Henry bagettsütő forma, méretei 39,5 x 23 cm, űrtartalma 3,7 l, anyaga HR® kerámia.
Tudja mi a titka egy autentikus, ízletes francia bagettnek?
A titok a sütésben van, ugyanis egy sütés szabályozott nedvességtartalmat igényel.
Az Emile Henry bagettsütő forma úgy biztosítja ezt a nedvességtartalmat, hogy nem szükséges több vizet hozzáadni. A nedvesség a sütés közben a kerámia anyagnak köszönhetően biztosítva van. A tetőn található kis lyukak pedig létrehozzák a francia bagettekre jellemző mintázatot.
A hőálló kerámia az Emile Henry által kifejlesztett anyag, 270° C-ig hőálló és a hőt az edény teljes felületén egyformán oszlatja el. A zománcbevonat védi a karcolásoktól és a sérülésektől (közvetlenül vághat az edényben, az nem karcolódik), így mosogatógépben is tisztítható.
Bagettsütés otthon